Asiantuntijamme

 

Toimitusjohtaja
Laura Sinisalo
laura.sinisalo(at)nutrinet.fi
p. +358 40 752 5025
 
Laura on koulutukseltaan terveydenhuollon tohtori (THT) ja hänellä on vankka kokemus elintarvike- ja lääkealan yritys-, tutkimus- ja opetustehtävistä. Hänellä on vahvat verkostot ja monipuolinen osaaminen terveydenhuollossa sekä elintarvike- ja lääkealalla niin Suomessa kuin kansainvälisesti. 
 
 
Raisa Harjula, laillistettu ravitsemusterapeutti
Pääkaupunkiseutu
raisa.harjula(at)nutrinet.fi

 

 
Saara Karjalainen, laillistettu ravitsemusterapeutti
Turun seutu
saara.karjalainen(at)nutrinet.fi
 
Saara on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri (TtM) ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hänellä on vahva osaaminen syömishäiriöihin ja kuntoutukseen, joiden parissa hän työskentelee.

 

Susanna Kemppainen, laillistettu ravitsemusterapeutti
Pääkaupunkiseutu
susanna.kemppainen(at)nutrinet.fi
 
Susanna on terveystieteiden maisteri (TtM) ja hänellä on laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys. Susannalla on myös pätevyys toimia työterveyshuollon asiantuntijana ja työkyvyn edistäminen ravitsemuksen keinoin on hänen osaamisaluettaan. Lisäksi Susannalla on monipuolista kokemusta lasten ravitsemushoidosta ja -ohjauksesta. 

   

Mirva Korpela, laillistettu ravitsemusterapeutti (äitiysvapaalla)
Turun seutu
mirva.korpela(at)nutrinet.fi
 
Mirva on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri (TtM) ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Mirvalla on aikaisempien työtehtävien kautta kokemusta kansainvälisestä ravitsemuksesta ja häneltä luonnistuu työskentely myös englanniksia ja ruotsiksi. 
 
 
 
Sarianna Miettinen, laillistettu ravitsemusterapeutti
Turun seutu
sarianna.miettinen(at)nutrinet.fi
 
 
 
Satu Niemisalo, laillistettu ravitsemusterapeutti
Turun seutu
satu.niemisalo(at)nutrinet.fi
 
 
  
Laura Tyyskä, laillistettu ravitsemusterapeutti
Pääkaupunkiseutu
laura.tyyska(at)nutrinet.fi

Laura on koulutukseltaan elintarviketieteiden maisteri (ETM) ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Lisäksi hänellä on työterveyshuollon asiantuntijapätevyys.  Ravitsemusneuvonnan lisäksi Lauralla on kokemusta ravitsemustiedon opettamisesta, luennoinnista sekä lääketutkimusten toteutuksesta ravitsemushoidon osalta.

 

Marita Ukkola, laillistettu ravitsemusterapeutti (äitiysvapaalla)
pääkaupunkiseutu
 
Maritalla on terveystieteiden maisterin (TtM) ja laillistetun ravitsemuterapeutin tutkinnon lisäksi terveydenhoitajan tutkinto, ja hän työskentelee työterveyshuoltoon liittyvien tehtävien parissa. Työterveyden lisäksi hänen vahvaa osaamistaan on metabolinen oireyhtymä ja muut aineenvaihdunnalliset sairaudet. Maritalla on myös työterveyshuollon asiantuntijapätevyys.

 

Suvi Vaaraniemi-Junnila, laillistettu ravitsemusterapeutti (äitiysvapaalla)
pääkaupunkiseutu
suvi.vaaraniemi-junnila(at)nutrinet.fi

Suvi on terveystieteiden maisteri (TtM) ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hänellä on monipuolinen kokemus niin vaativasta ravitsemusterapiasta, elintarvikelainsäädännöstä kuin lääketutkimusten koordinoinnistakin.
 
 
 
Tomi Valtanen, laillistettu ravitsemusterapeutti
Pohjois-Savo
tomi.valtanen(at)nutrinet.fi
 
 
 
Minna Vidgren, laillistettu ravitsemusterapeutti
Pohjois-Savo
minna.vidgren(at)nutrinet.fi