Innovaatiosetelillä ravitsemusasiantuntijan osaamista yrityksellesi 

04.04.2018

Oletko kuullut TEKES:in innovaatiosetelistä? Sen avulla voit hankkia ravitsemusasiantuntijapalveluita yrityksellesi. Innovaatioseteli on TEKES:in myöntämä ja sitä voi hakea pk-yritys, jolla on jokin uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote tai palveluidea, jonka eteenpäinviemiseksi tarvitaan ulkopuolista osaamista. 

Innovaatiosetelin voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.  

Innovaatiosetelin arvo on 5000e (+alv.). Innovaatiosetelissä ei ole omarahoitusosuutta. Ostetun palvelun arvo voi olla suurempi, jolloin yritys maksaa erotuksen palveluntuottajalle. Seteliä voi käyttää enintään kahden palveluntuottajan palveluihin. Voimassaoloaika on 6kk myöntämispäivämäärästä.  

Jos kiinnostuit, mieti aluksi millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa. Kun tarvitset ravitsemusasiantuntijan palveluja, voit olla yhteydessä meihin Nutrinetin tiimiläisiin ja keskustellaan tarpeestasi ja lähdetään laatimaan työsuunnitelmaa. Sen jälkeen voimme yhdessä hakea innovaatioseteliä TEKES:in sähköisessä asiointipalvelussa. 

Lisätietoa: innovaatioseteli.info