Miksi valita Nutrinetin ravitsemusterapeutti?

08.08.2018

Laillistettu ravitsemusterapeutti on terveydenhuollon ainoa ammattilainen, jolla on yliopistotasoinen koulutus ravitsemushoidosta ja -terapiasta. Tämä erottaa heidät esimerkiksi ravintoterapeuteista, ravintoneuvojista ja ravintovalmentajista. Nutrinet tarjoaa vuosien kokemuksella ravitsemusterapiapalveluja joustavasti alihankintana niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille.

Ravitsemusterapeuteilla on monipuolinen osaaminen ravitsemushoidosta, ravitsemus- ja elintarviketieteistä sekä terveyden edistämisestä. Heillä on Valviran myöntämä ja valvoma oikeus työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla, kuntoutuslaitoksissa ja työterveyshuollossa ravitsemusterapeuttina. Tätä mahdollisuutta ei muun muassa ravintovalmentajilla ja -neuvojilla ole, eikä heidän näin ollen tulisi tarjota sairauksien hoitotarkoituksessa ravitsemushoitoa. Tittelien kanssa on siis oltava tarkka. Laillistettujen ravitsemusterapeuttien yliopistokoulutus takaa myös muita terveydenhuollon ammattilaisia, kuten lääkäreitä ja sairaanhoitajia, monipuolisemman osaamisen ravitsemushoidosta.  

Tutustu Nutrinetin tarjoamiin ravitsemusterapiapalveluihin tästä linkistä tarkemmin. Ota yhteyttä ja suunnittelemme juuri Teille sopivat palvelut  kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa.