Nutrinet Oy on riippumaton ravitsemus- ja elintarvikealan asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2005, perustajinaan suomalaiset terveysalan vaikuttajat. Asiakkaita ovat elintarvike- ja lääketeollisuuden, ruokapalvelualan sekä terveydenhuollon yritykset, järjestöt ja julkiset toimijat.

Nutrinetin asiantuntijat työskentelevät pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla ja Pohjois-Savossa. Toimimme kattavasti koko Suomen alueella ja myös kansainvälisesti eri Euroopan maissa.

Visio

Nutrinet Oy tähtää monipuoliseen ravitsemuksen osaamiseen, ravitsemuksen merkityksen korostamiseen ja laadukkaiden alan palveluiden tarjoamiseen.

Arvot

Notkeus. Palvelut toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko lyhyempi kestoisena palveluna tai pitkäaikaisena kumppanuutena.

Näppäryys. Kustannustehokas ja laadukas palveluiden toteuttaja. Helposti ostettava asiantuntija.

Asiantuntijuus. Olemme oman osaamisalueen asiantuntijoita, jotka helposti lähestyttävällä, positiivisella otteella hoitavat työnsä. Jatkuva kehittyminen ja tieteen seuraaminen varmistavat sen, että työ pohjautuu viimeisimpään tietoon ja pystymme yhä parempiin suorituksiin.

 

 

ASIANTUNTIJAMME

Ilkka Tiittanen

Ilkka Tiittanen

Toimitusjohtaja

TUTUSTU TARKEMMIN
Laura Sinisalo

Laura Sinisalo

Senior Advisor, hallituksen puheenjohtaja

TUTUSTU TARKEMMIN