RUOKAHUOLLON PALVELUT

Apua ruokalistasuunnitteluun ja -päivitykseen

Haluatte tarkistaa ruokalistanne ja muokata sen vastaamaan viimeisimpiä ravitsemussuosituksia huomioiden ruokailijoiden erityistarpeet, kuten rakennemuunnokset sekä allergiat. Nutrinetin asiantuntija tarkistaa tarjottavien ruokien ravintosisällöt sekä erityisruokavalioiden ravitsemuksellisen riittävyyden. Ravitsemusasiantuntija tuntee hyvin eri ihmisten ravitsemukselliset tarpeet ja mieltymykset.

Työssä käytetään Aivo-ohjelmaa tai muuta vastaavaa ravintoainelaskentaohjelmaa. Työhön sisältyy henkilökunnan koulutus, jotta uusien tapojen käyttöönotto sujuu parhaiten.

Mitä hyötyä ruokalistapäivityksellä saavutetaan?

Voitte tarjota asiakkaillenne suosituksia vastaavaa ruokaa, varmistua ruoan ravitsemuksellisesta laadusta ja siitä, että ruuat vastaavat ruokailijan tarpeita. Päivityksen myötä saatte karsittua myös mahdollisia turhia rajoituksia ja saatte säästöä kuluissa mm. työvaiheiden vähentyessä ja hävikin pienentyessä.

Palvelusta hyötyvät mm. kuntien ruokahuoltopalvelut, sairaalat, palvelutalot ja hoivakodit.

Ruokalistapäivityksen esimerkkihinta 10 000- 15 000 € riippuen käytössä olevasta reseptiohjelmasta ja työn laajuudesta.

REFERENSSIT

Porvoon tilapalvelut Oy, Porvoon kaupungin ruokapalvelut

Rinnekoti-Säätiö

Niuvanniemen sairaala

OTA YHTEYTTÄ

PALVELUESIMERKKI: Ruokahuollon päivitys

Asiakas haluaa ruokahuoltonsa ruoan vastaamaan potilaiden erilaisia tarpeita. Samalla yksinkertaistetaan ruoanvalmistusta niin, että hävikkiä tulee mahdollisimman vähän ja ravitsemistyöntekijöiden työ helpottuu. Asiakkaalle laaditaan selkeä ohjeistus yleisimmistä erityisruokavalioista sekä rakennemuunnetuista ruoista. Samalla tarkistetaan ravintolaskentaohjelmalla kiertävän listan päivien energian, proteiinin, suolan ja sokerin määrät vastaamaan suosituksia.