Tarja, operatiivinen johtaja

10.09.2017

Aloitan uudistuneilla sivuillamme tiimin esittelyblogien sarjan.

Olen pari vuotta vanha Nutrinetlainen. Urani aloitin palvelupäällikkönä, jolloin vastasin palveluiden kehittämisestä muun muassa kartoittaen asiakkaiden tarpeita. Ravitsemus on käsitteenä laaja, joten sen alla tarjottavia palveluja on runsaasti. Samalla huomasin kuinka laajan osaamisen yksinään koulutus antaa jokaiselle laillistetulle ravitsemusterapeutille toimia terveyden- ja sairaanhoidon lisäksi myös muissa tehtävissä.

Opintojen aikana haaveenani oli työllistyä ravitsemusterapeutiksi sairaalaan tai terveyskeskukseen, mutta elämä ohjasi minut lyhyen sairaalan ravitsemusterapeuttisijaisuuden jälkeen noin seitsemäksi vuodeksi elintarvike- ja lääketutkimusten pariin tutkimuspalveluyritykseen. Työ projektipäällikön ja ravitsemusasiantuntijan tehtävissä antoi ainutlaatuisen työkokemuksen, josta olen saanut vankan pohjan nykyisiin työtehtäviin Nutrinetin operatiivisena johtajana. Työssäni olen hyvin asiakaslähtöinen, pyrkimyksenä palvella jokaista asiakasta yksilöllisiä tarpeita vastaten. Ravitsemusterapeutin työ on kulkenut mukanani koko työurani ajan joko tutkittavien ohjauksena tai kuntoutujien ja työterveyshuollon asiakkaiden ravitsemusneuvontana.

Sydäntäni lähellä ovat syömisen psykologia ja syömiseen säätelyyn vaikuttavat tekijät, joita käsittelin jo pro gradu-työssäni. Vapaa-ajalla rentoudun upottamalla sormeni puutarhan multaan, kotia sisustaen ja luonnossa liikkuen.

Oikein mukavaa syksyä sinulle,