Tiia, ravitsemusasiantuntija

18.09.2017

Olen Tiia Kunnas, aloittanut kesällä 2017 Nutrinetillä työskentelyn. Ruoka ja ruoanlaitto ovat olleet minulle tärkeitä lapsesta asti. Tämä johti siihen, että lukion jälkeen opiskelin lapsuuden haaveammattiini kokiksi. Ehdin muutaman vuoden tehdä töitä, kunnes halusin opiskella lisää. Muutin Kuopioon opiskelemaan ja valmistuin terveystieteiden maisteriksi ja laillistetuksi ravitsemusterapeutiksi vuonna 2008.

Luin yliopistossa sivuaineena psykologiaa ja työnteon kautta mielenkiintoni on edelleen vahvistunut mielen vaikutukseen syömiskäyttäytymisessä ja varsinkin sen muuttamisen vaikeudessa. Olen tehnyt paljon töitä painonhallinnan ja syömishäiriöpotilaiden hoidon parissa ja voimaannuttava motivoiva ohjaustyyli on muotoutunut minulle ominaiseksi tavaksi valmentaa asiakkaita. Viimeisten vuosien aikana olen saanut ohjata elintapamuutosasiakkaita mobiilisti digitaalisen ruokapäiväkirjasovelluksen kautta. Tämä on osoittautunut mielekkääksi menetelmäksi, koska ei ohjaus ei ole paikkaan eikä aikaan sidonnaista.  

Vapaa-ajallani nautin edelleen ruoanlaitosta ja toivon siirtäväni ruoan, syömisen ja ruoanlaiton ilon omille lapsilleni.

Toivon kaikille aurinkoista syksyä!